Bellen Gmail Nederland

Gmail Bellen


                                                 Wat is het nut van een ster in Gmail

 

 

Bestudeer de relevante punten voor het verschil tussen met ster en significant in Gmail

 

Gmail-account is voornamelijk beveiligd bij het beheren van zijn e-mail in elke fase. Het biedt u een logische methode om uw essentiële Gmail-account te beschermen door belangrijke markeringen te geven die u snel kunt zien. Soms, wanneer u een bericht ontvangt van essentiële klanten en deze e-mail zinvol wilt maken, kunt u op de sterknop klikken die het belang van de e-mail aangeeft die u op elk moment kunt openen. Wanneer u meerdere e-mails moet maken, selecteert u het gebruik van met een ster in Gmail, en daarvoor moet u naar de instellingen gaan en toestemming geven voor de multi-star en ervoor zorgen dat uw essentiële e-mails elke keer starten. Je kunt e-mail bekijken zonder dat het begin minder belangrijk zal zijn, maar ster-e-mails zijn essentieel om je Gmail-account elke keer te controleren.

 

Wat is het verschil tussen met ster en belangrijk in Gmail?

 

Als u op zoek bent naar echte informatie over het verschil tussen een ster en essentieel in een Gmail-account, moet u basisinformatie hebben voor het gebruik van een ster in Gmail, zodat u expliciet een ster kunt toevoegen om elke keer in uw Gmail weer te geven. Maar als u een belangrijke e-mail heeft, wordt in markeringen weergegeven naar wie u e-mailt en hoe vaak u ze aanzienlijk e-mailt. Dus als u een specifieke e-mail wilt beantwoorden, kunt u trefwoorden opmerken die u in Gmail belangrijk zou kunnen vinden om normaal gesproken op uw Gmail-account te lezen en iedereen op een specifieke manier perfect te beantwoorden. Als je het specifieke verschil wilt weten tussen met ster en noodzakelijk in Gmail , moet je een paar logische punten overwegen en de e-mails dienovereenkomstig gebruiken.

 

Laten we het verschil weten terwijl we ster en belangrijke e-mail dienovereenkomstig gebruiken.

 

  1. Wanneer u uw e-mail toevoegt door een bericht een ster te geven, is de kans groter dat het bericht op het prikbord op uw bureau in uw Gmail-account wordt geprikt, en deze ster verdwijnt wanneer u de ster verwijdert.
  2. Wanneer u een bericht belangrijk maakt, kunt u het bericht lezen en markeren welke e-mails u opent, beantwoordt, trefwoorden gebruiken die u gewoonlijk leest, e-mails ontvangen, enz.
  3. U kunt de muisaanwijzer op het kritieke pictogram plaatsen en Gmail zal u instrueren om te vragen waarom u dit voor een bepaald bericht als essentieel wilt markeren en binnenkort een reden selecteren.
  4. Als u uw Gmail-account wilt starten, moet u een ster toevoegen en deze op uw Gmail-account laten staan om het bericht te lezen en deze e-mail snel te beantwoorden.
  5. Wanneer u uw e-mail in Gmail start, kunt u deze als noodzakelijk markeren, zodat u ze als essentiële e-mails kunt beschouwen en deze snel op het door u gewenste tijdstip kunt gebruiken.

 

Voor meer informatie met betrekking tot het verschil tussen met ster en belangrijk in Gmail, kunt u contact opnemen met het Gmail klantenservice team om u op de door u gewenste tijd efficiënt te helpen.

 

Originele Bron

 

Gerelateerd artikel - Hoe Gmail-authenticatie met twee factoren uitschakelen?